TI MONDTÁTOK RÓLUNK

Március idusán készítettünk egy kérdőívet és megkértünk Titeket, hogy kitöltésével segítsetek rájönni, mit csinálunk jól, mit rosszul, miben fejlődhetnénk. Ezúton is nagyon köszönjük, hogy ennyien kitöltöttétek – jóval várakozásainkon felül. Hálánk jeléül megosztjuk Veletek, hogy mit tudtunk meg.

Tudtuk, hogy sok olyan törzsevőnk van, aki nem vega, de meglepő módon vendégeink több, mint kétharmada nem azért eszik nálunk, mert nem tartunk húst, hanem mert “egészséges és finom”, amit készítünk. Ez nagy érdem, hiszen nem azért maradtok velünk, amiért valamit nem tartunk, hanem azért, amit viszont igen.

A fennállásunk óta eltelt tíz (!) évben a “fülbesúgós” terszesztési mód, illetve a (nem létező) véletlen ereje bizonyult a leghatékonyabbnak abban, hogy ránktaláljatok, ami nem igazán lepett meg minket.

Nagyon megörültünk neki, amikor megláttuk, hogy törzsevőink közel fele nem csak az ebédért, hanem az egyéb, helyben készülő ételekért – szendvicsért, salátáért, turmixért stb. – is szívesen betér hozzánk.

És a legnagyobb meglepetés akkor ért minket, amikor kiderült, hogy a tesztet kitöltők több, mint 70%-a meg van elégedve a mostani változatossággal. Amennyiben az ebéd, vagy a házhozszállítás választékát szeretnénk bővíteni (amihez titkos információink szerint már nem kell olyan sokat válrni), azt tulajdonképpen ránk bíztátok, hogy mivel fogjuk megtenni, hiszen szinte épp ugyanannyian klikkeltetek az összes válaszra.

A nyitvatartások meghosszíbbításának sokan örülnétek, azon belül kiemelkedően a legtöbben a későbbi zárásnak a Jászai Mari téren. (Újabb, még titkosabb információnk szerint ez is szervezés alatt áll …)

A rengeteg észrevételt, bíztató szavakat, pozitív és építő kritikát végigolvastuk, nagyon köszönjük, hogy ennyien hozzászóltatok. Természetesen igyekszünk mindet figyelembe venni és fejlődni belőle a jövőben. Összességében elmondhatjuk, hogy nagy baj nincs, rengetegen tartotok ki mellettünk, elnézitek kisebb-nagyobb hibáinkat, amiért cserébe mi megpróbáljuk azokat minimálisra csökkenteni, hogy tovább fejlődhessünk.

A sorsolást természetesen nem felejtettük el, a nyertest a megadott e-mailcímen értesítjük, hogy átvehesse válaszott partnerével ajándékebédjét válaszott helyen és időben.

Nemsüti csapat

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük